Tredje generationen


1991 startade Kjell och sonen Patrik el företaget PKel och utgick från Sävedalen i Göteborg. Nu mer än 30 år senare drivs företaget av Patrik och sonen Anton Lindgren. Idag ligger kontoret i Kungälv och är ett framgångsrikt företag inom elinstallation.


The Team

Anton Lindgren på PK EL i Kungälv låg tidigare i Sävedalen. Många år inom elbranschen

Anton Lindgren

vd, projektledare

Anton klamrade sin första kabel som barn och har alltid samlat på elmaterial. Dem första sommarjobben var på pk el och därefter han han utbildat sig till mekaniker och har jobbat med marknadsföring.  

2013 utbildade sig Anton till elektriker och började då jobba som lärling på pk el och var då först på entreprenad och därefter på service.

Några år in började Anton räkna och projektera byggen och under tiden genomfördes certifiering i allmän behörighet inom elbranschen. 


"Så på den vägen är det" som är Antons favorit citat. 


Anton vad är du mest nöjd med i företaget?

-Helt klart våra fantastiska montörer! Vi är ett grymt team tillsammans och alla är så viktiga. 


Patrik Lindgren på PK EL i Kungälv. Startade pk el 1991 i Sävedalen i Partille Göteborg

Patrik Lindgren

ELKONSULT, PROJEKTLEDARE, grundare

Patrik grundade som ung småbarnsförälder företaget med sin far och har lagt ner sin själ i pk el. Det hela började i en källare.. Från dag 1 var det ’all in’ som gällde. 


Patrik har en stor drivkraft inom elbranschen då det både handlar om teknik men det är också ett väldigt brett hantverk vilket känns väldigt varierande. Han har alltid haft ledorden ’tekniken ligger i framkant’ och tycker det känns inspirerande att jobba för framtiden. 


Patrik vad har varit drivkraften genom åren?

-Jag gillar att se möjligheter och gillar nya utmaningar.  

Att vara företagare ligger mig varmt om hjärtat då grunden handlar om goda relationer och inspirerande samarbeten. Att man som företagare har möjlighet att vara med på resan med andra företagare och se dem utvecklas och växa. Jag gillar att se möjligheter och gillar nya utmaningar.  Hos oss arbetar elektriker med många års erfarenhet.


ca 15 proffsiga elinstallatörer


Vi har fantastiska montörer både på entreprenad, service och kontor i alla åldrar. Hos oss har flera arbetat sedan start och genom åren har vi fått in positiv och proffsig personal vilket resulterar i trivsamt arbete.

Monterar & säljer Laddbox i Kungälv för elbilar. Kärna Ytterby Kode Stenungsund Ale Bohus Lerum Många års erfarenhet

The Team

Vi har även 4 benta kollegor på kontoret som också älskar att åka med på platsbesök. Kommer du på besök hos oss på kontoret kan du räkna med ett varmt välkomnande.

berner sennen Hund Atlas på pk el i Kungälv. Jobbar på HR

Atlas

Hr - personalgos

(glad & lite blyg)

Tristan

säkerhetsansvarig

(psst, rädd för kattungar)